Hipp hipp hurra! I år är det tio år sedan Youtube föddes och produkten har vuxit så det knakar och expanderar fortfarande då det här med klipp verkar vara ett vinnande koncept. 

Från ett 19 sekunders klipp där en av grundarna besöker ett zoo för tio år sedan har sajten nu besök av miljarder människor dagligen och många är det även som lägger upp klipp och med det gör sig ett namn och kan tjäna bra med pengar. Så, det är både underhållning och en intäktskälla för de flesta av oss. För vem har missat grumpy cat eller alla härliga bilder på djur som är för söta för sitt eget bästa? För det digitala är framtiden och vill man lyfta sitt varumärke bör man söka efter produktionsbolag film för att där få hjälp med hur man kan synas på bästa sätt med en bra film. För, när alla försöker synas på bra och mycket som möjligt är det viktigt att följa med så man inte blir lämnad efter och med det osynlig.

5 bästa reklamfilmerna

Många reklamfilmer har det skapats genom åren och nu har Youtubes användare röstat fram vilka de tycker är de fem bästa genom tiderna där Kobe VS Messi om Selfiebilden är den bästa. På Dagensmedia kan du klicka dig vidare till klippen. På den fjärde platsen kommer Svenska Epic Split med Jean Claude van Damme för Volvo som Forsman & Bodenfors står bakom.

Vad man nu kan göra är att skapa egna listor med sina egna favoriter, eller kanske sitta och klura på en egen film som kan bli en dundersuccé. För när det kommer till Youtube är det inte mycket som är omöjligt.