Som arbetsgivare är det smart att åka iväg på konferens. Det ger en möjlighet att fokusera på team building, skaffa sig ny kunskap och att utveckla verksamheten. Satsa på ett konferenshotell som har det lilla extra.

När du ska boka konferenshotell kan du med fördel satsa på Ad Astra by Elite i Södertälje. Det är ett förstklassigt hotell med fina konferenslokaler. Ni äter gott på den italienska restaurangen och kann njuta av både inomhus- och utomhuspool. Boka Ad Astra så får du ett bra hotell i Södertälje som passar perfekt för nästa företagskonferens.

Fördelar med förstklassigt hotell

Visst kan du anordna en utbildningsdag på arbetsplatsen, men det är mycket smartare att åka iväg och bo på hotell eller i alla fall ha själva konferensen på ett finare hotell. Först och främst är det alltid skönt med miljöombyte. Ni kommer ifrån arbetsplatsen, blir inspirerade och får nya kreativa idéer för att utveckla företaget. För det andra är det skönt med ett hotell som erbjuder lunch, middag och kaffe och som naturligtvis har all teknisk utrustning som behövs, så att ni kan koncentrera er på själva konferensen. För det tredje uppskattar medarbetare att få komma iväg, då det ses som en form av personalvård. Att få bo på ett trevligt hotell är också en förmån som de flesta uppskattar. Det som är så bra med just Ad Astra by Elite i Södertälje är att det är så lätt att ta sig dit. Förutom att de också är vana vid att anordna företagskonferenser och att ni kan njuta av både pool och spa – och äta god italiensk mat, så klart.

Lyckas med företagskonferensen

För att lyckas med en konferens är det viktigt att planera. Tänk igenom målet med konferensen: är det att skapa ny kontakter, att gå på intressanta föreläsningar eller behöver verksamheten utvecklas på ett särskilt område? En arbetsgivare kan med fördel även förlägga en kortare utbildning på ett hotell om det finns särskilt material som arbetstagarna behöver ta del utav.

När du planerar företagskonferensen är det smart att inte bara fokusera på kunskap eller olika mål, utan även se det som en möjlighet att vårda personalen. En lyckad konferens bör innehålla något av följande:

  • team building
  • god mat
  • intressant föreläsning
  • möjlighet att utveckla verksamheten

Var tydlig med vad målet med själva konferensen är och förklara det för alla deltagare. Skapa ett snyggt program som du mejlar ut. Då får deltagarna möjlighet att i god tid sätta sig in i eventuellt material, läsa på texter eller se filmer som de behöver för att verkligen tillgodogöra sig konferensen.

Konferenser handlar både om kunskap och om att nätverka. Vare sig det är en konferens för olika företagare eller bara för arbetsplatsen är det viktigt att ge det sociala mycket tid. Se till att det finns tid för en lång avslappnad lunch så att deltagarna verkligen kan njuta av den goda maten. Ska ni sova över på hotellet är det trevligt med en trerätters middag på kvällen. Glöm inte heller att ge deltagarna möjlighet till skön rekreation, som att få bada i någon av poolerna eller gå på spa. Möjligheten att få simma i en läcker pooll mitt i vintern är en upplevelse som kommer att göra företagskonferensen oförglömlig.