Starflow heter appen som förhoppningsvis kommer att ta fyra svenska ungdomar ett steg närmre beröm, pengar och jobbmöjligheter. 

Det är otroligt populärt att komma på nya appar som man hoppas kunna slå stort, men då det föds fler appar än det föds bra idéer kan det vara svårt att slå igenom. Då gäller det att man vet vad man gör och att man har en bra och simpel idé. Tidningen Resumé skriver om de fyra killarna och deras tankar om appen och om framtiden.

Framtiden ligger hos programmerarna

”Det är det coolaste, att man kan bygga appar i pojkrummet och sedan nå ut till en så stor marknad”

Citatet kommer från en av programmerarna David Gabor och att man kan sitta hemma och lära sig gör att man kan utvecklas i sin egen takt. De har tidigare lanserat en app i ett annat projekt där de lyfte ett Australienskt pojkband och där fansen skulle få ta del va innehållet. Nu vill de ta det hela till en helt annan nivå där man ska kunna följa de artister man är intresserad av och få all information från sociala medier. Man ska även kunna länka sina egna konton för att sedan sprida informationen vidare.

Det är fascinerande hur mycket man kan göra med dagens teknik.Vi har tidigare skrivit att det är bra att ha en kombinerad marknadsföring som företag där man tänker på alla delarna av hur man syns. Men som ung som entreprenör kan man bara fokusera på sin produkt. Sen däremot, sen kommer man upp i en helt annan nivå. Men det återkommer vi till.