Behöver du komma igång med att ge ditt företag utrymme att växa? Då finns det några saker du kan göra för att skapa det utrymmet. Ett företag som är låst på kommunikationssidan kommer helt enkelt inte kunna växa lika effektivt som ett företag med smarta kommunikationslösningar. Framför allt eftersom det gamla kopparnätet släcks ner.

På https://www.cellip.com/365-mobil-vaxel/ kan du läsa om hur du kan underlätta för ditt företag dels att rusta sig inför framtiden när telefonnätet läggs ner, och dels för att kunna växa internt och externt. Cellip erbjuder löpande uppgraderar och svarar mot Skype, Slack och massa annat.

Men varför? Du har säkert sett en hel del nyheter som handlar om hur telefonnätet krånglar, både hos privatpersoner och på företag. Till och med inom vården är det ett problem. Att säkra sina kommunikationstillgångar och lägga tjänsterna på digitala moln är idag ett måste för ett företag. Telefonnäten börjar bli gamla, och kommer inte heller uppgraderas, utan alla förväntas digitalisera sina tjänster. Läs mer om kopparnätet som stängs 2019, den fasta telefonin kommer helt enkelt slopas på många platser i Sverige.

Molntjänster säkrare och mer effektiva

Många upplever att de inte hinner med i utvecklingen, och detta är synd. Vi vet att internetlösningar har många tydliga fördelar mot det klassiska kopparnätet. På Öland pågår just nu en stor fibersatsning och kopparnätet förväntas släckas ner. Såhär beskriver man det:

– Det här kommer göra att sjukvården blir mer tillgänglig och underlätta för jobb på distans. Vi är glada över att vi har fått dessa aktörer. Vi räknar med att det blir omkring 3 500 som ansluts i år, säger Ilko Corkovic.

Läs hela artikeln på Ölandsbladet.